Op de cover: Mila (6 jaar)

Kim Oude Groote Beverborg (30) is senior pedagogisch medewerker en medewerker sales, planning en plaatsing bij Kinderopvang Purmerend. ‘Het is erg leuk dat ik deze functies kan combineren en ik zit ook nog in de ondernemingsraad van de organisatie.

Zo geeft mijn werk me veel uitdaging. Onze buitenschoolse opvang is klein, knus en zeer vertrouwd voor de kinderen. We werken met het opendeurenbeleid en bieden de kinderen elke dag drie à vier activiteiten aan waar ze uit kunnen kiezen zoals koken, gymmen, knutselen, buiten spelen en vrij spelen. Ook geven we huiswerkbegeleiding als de kinderen en ouders daar behoefte aan hebben. Dit betekent dat ze in de opvang hun huiswerk kunnen doen en hulp kunnen vragen als dat nodig is. Zelf heb ik de opleiding Pabo (werken in het basisonderwijs, red.) ook afgerond, dus kan ik ze goede hulp bieden. De omgang met ouders is op onze kleine locatie heel goed en vertrouwd. Ik heb met iedereen fijn contact en dat vind ik heel belangrijk. De ouders laten immers hun dierbaarste bezit bij ons achter en moeten met een positief gevoel op hun werk zitten omdat hun kind in goede handen is.

Mila is een heel lief en rustig meisje. Ze ging naar het kinderdagverblijf en komt nu alweer twee jaar naar de buitenschoolse opvang. Mila houdt van tekenen, buiten spelen, samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes, knutselen en spelletjes doen. Ze doet vaak mee met de gerichte activiteiten maar speelt net zo makkelijk zelf; ze verveelt zich nooit! Ik ben ook de mentor van Mila.

Mijn toekomt bij Kinderopvang Purmerend zie ik positief in. Ik heb de afgelopen zes jaar veel groeimogelijkheden gekregen, waardoor ik mijzelf kan blijven ontwikkelen. Dit hoop ik in de toekomst ook te kunnen doen. Ik ben trots op mijn werkgever en mijn werk, ik voel me hier thuis!’

 





Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!



[ ADVERTENTIE ]