Bakken voor KiKa

De maand maart is bakmaand bij KiKa. De stichting roept bso's, kinderdagverblijven, gastouders én bakliefhebbers op om samen met de kinderen te bakken én geld op te halen voor kinderen met kanker.
Bakken voor KiKa

 

Hoe werkt het?

Schrijf je in via bakkenvoorkika.nl en vraag een gratis bakpakket aan. Met het bakpakket kunnen kinderen heerlijk cupcakes maken en versieren. De inhoud van het pakket bestaat uit:

Om te bakken

-Cupcake mix

-Confetti om te versieren

-Cupcake vormpjes

Om te knutselen

-2 kartonnen borden

-2 kartonnen bekertjes

-Funtastic stiften van edding

Daarnaast is er ook een activiteitenpakket te downloaden op de website van KiKa, om zelf geknutselde etagères of doosjes met bijpassende labels te maken van de knutselproducten in het bakpakket.

Over KiKa

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Hieronder een drietal boeken, die ouders en kinden kunnen helpen als zij worden getroffen door kanker in het gezin. 
1) Wanneer je als ouder kanker hebt. Een praktische gids voor gezinnen
2) Wanneer je moeder of vader kanker heeft. Een werkboek
3)  Gewoon pech. Als je moeder borstkanker heeft


 

Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]