Minimuze

Samen zingen in KIDDO’s nieuwe rubriek Minimuze!Vanaf dit nummer verzorgen Saskia Beverloo en Tineke Vlaming voor iedere KIDDO een muziekactiviteit. Een liedje met bijbehorende spelideeën voor een gezellig muziekmomentje! Lees de rubriek in KIDDO. Hier vind je de aanvullende benodigdheden en extra spelideeën.
Het nieuwste liedje in KIDDO's rubriek Minimuze: TroostenKlein en groot verdriet, het hoort er allemaal bij. Met knuffels kun je op een speelse manier pijn, verdriet en troosten bespreekbaar te maken.
Het nieuwste liedje in KIDDO's rubriek Minimuze: ModeshowHet nieuwste liedje van Saskia Beverloo en Tineke Vlaming: Modeshow. Met de bijbehorende spelideeën goed voor een gezellig muziekmomentje! Lees de rubriek in KIDDO. Hier kun je het liedje beluisteren en vind je de aanvullende benodigdheden en extra spelideeën.
Het nieuwste liedje in KIDDO's rubriek Minimuze: In de zomerzonZon, zee, zand: in de zomermaanden spelen we lekker veel buiten. Maar… eerst even insmeren met zonnecrème. Met een liedje erbij wordt het een vrolijke boel en spelenderwijs leren de kinderen de namen van lichaamsdelen.


Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]