Pedagogisch vakblad KIDDO

Een abonnement op dit pedagogisch vakblad ligt voor professionals in de kinderopvang voor de hand. Naast de fraaie gedrukte edities hebben abonnees toegang tot de digitale dossiers met achtergrondkennis, maar ook praktische tips voor het werken met jonge kinderen. Abonnees krijgen daarnaast kortingen op cursussen, trainingen en congressen. KIDDO: het vakblad dat meer biedt!

KIDDO is hét vakblad voor professionals die werken in de kinderopvang van 0-12: pedagogisch medewerkers en begeleiders in de dagopvang, tussen- of buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalmedewerkers, gastouders, onthaalouders, studenten en docenten.

KIDDO presenteert vakgerelateerde onderwerpen op een toegankelijke manier, zodat lezers er op elk moment iets aan hebben. Een idee voor een activiteit, tips voor teambuilding of aandachtspunten voor een goede samenwerking met ouders: op alle zaken uit de praktijk heeft KIDDO een antwoord, in korte rubriekjes of juist langere achtergrondverhalen. Er is een helder evenwicht tussen praktische (nadruk op eigen uitvoering) en theoretische (nadruk op achtergrond en verdieping) artikelen. KIDDO dient als doorgeefluik van nieuwe pedagogische inzichten en alle ontwikkelingen in jouw vakgebied.

KIDDO is een grensoverschrijdend blad: het wordt gemaakt en verspreid in Nederland én Vlaanderen. Lezers kunnen een blik over de grens werpen en ervaringen met collega’s uitwisselen. Een deskundige redactieraad staat de redacties in beide landen bij, zodat lezers voorzien worden van actuele, op maat gesneden en pedagogische verdieping!

Naast het gedrukte tijdschrift is alle inhoud van het blad plus vakboeken en extra informatie opgenomen in de digitale kennisbank kinderopvangkennis.nl

 

Uitgeverij SWP

Pedagogisch vakblad voor de kinderopvang KIDDO wordt uitgegeven door Uitgeverij SWP (Amsterdam). 

Uitgeverij SWP is een professionele, marktgedreven uitgeverij, die vak- en wetenschappelijke informatie acquireert, ontwikkelt en distribueert met het oog op educatie, kennisontwikkeling en het leveren van een bijdrage aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Uitgeverij SWP heeft een rijk aanbod aan vakliteratuur voor de kinderopvang en voorschoolse educatie.Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]