Creatieve canvasfoto's: een persoonlijke touch voor de kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is altijd een geweldig leuk project. Je wilt natuurlijk dat jouw kind de allerleukste kamer ter wereld heeft. Een plekje waar ze lekker kunnen ontspannen, met vriendjes kunnen spelen en heerlijk kunnen dromen. Je wilt de kamer gezellig maken en er je persoonlijke draai aan geven. Leuke kleuren op de muur, mooie accessoires, leuk speelgoed en natuurlijk mooie foto's. Je kan allerlei fotolijstjes gaan vullen met familiefoto's, maar een canvas is natuurlijk nog leuker. Een foto op canvas laten afdrukken is de perfecte manier om een herinnering vast te leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan je creativiteit volledig loslaten. Een super leuk project dus! 

 

Creatieve canvasfoto's: een persoonlijke touch voor de kinderkamer

Hoe maak je een canvas uniek? 

Een canvas is niet per se een nieuw concept, maar met een gezonde dosis creativiteit kun je jouw canvas naar een nieuw niveau tillen. Een canvas hoeft namelijk niet zomaar een foto op doek te zijn. Je kunt er ook een hele collage van maken. Zo kun je een canvas gebruiken om meerdere herinneringen vast te leggen en een persoonlijke touch te geven aan de kinderkamer. Je kunt ook kiezen voor meerdere canvassen in verschillende maten. Zo kun je een hele fotomuur maken met verschillende leuke foto’s. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld foto’s van wereldkaarten waar je pinnetjes kunt plaatsen op de plekken waar jullie samen geweest zijn. Zo zorg je ook voor wat leuke afwisseling tussen persoonlijke foto’s en andere plaatjes. 

Meer dan alleen foto’s 

Een canvas is natuurlijk heel erg leuk voor foto’s. Maar je kunt er veel meer mee dan alleen persoonlijke foto’s delen. Is jouw kind groot fan van Spiderman? Pas dit dan toe op je canvas. Je kunt dit dan heel erg leuk combineren met eigen foto’s en ook die kun je bewerken in een bepaalde stijl. Het is ook leuk om af te wisselen tussen kleur en zwart-wit, zo creëer je meer dimensie in je canvas muur. Nog leuker is om de kunst van je kinderen op canvas te laten afdrukken. Zo leg je deze leuke kunstwerkjes voor altijd vast en als je kinderen dan zelf hun kamer willen inrichten, is zo’n canvas super leuk om zelf te bewaren. Je kunt al deze dingen combineren om een heel persoonlijke touch te geven aan de kinderkamer. Zo til je het decor echt naar een nieuw niveau en dit zal je kind beslist super leuk vinden. 

Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]