De nieuwe KIDDO in september: meer inhoud. Reserveer nu alvast je exemplaar!

KIDDO beleeft zijn 21e jaargang dit jaar. En om die nieuwe volwassenheid extra te onderstrepen verschijnt KIDDO vanaf september als een dikke thema-editie met veel meer inhoud en ondersteuning op een speciaal onderwerp. Het thema van de eerste KIDDO nieuwe stijl is spel.
De nieuwe KIDDO in september: meer inhoud. Reserveer nu alvast je exemplaar!


Denk hierbij aan onderwerpen als buitenspel, samenspel, spelen met taal, zelfsturing in vrij spel, avontuurlijk spel, speelaanbod laten aansluiten bij de behoeftes en interesses, vakliteratuur over spel, pedagogische spelactviteiten, sociaal spel, flexibele speelhoeken, wat zegt de wetenschap, groen spel. En hoe begeleid je dat?

Als abonnee krijg je vanaf september

 • Vier keer per jaar een dik bewaarnummer van KIDDO (100 pagina's) met inhoudelijke artikelen over visies en inzichten, pedagogisch werken, kennis over kinderen, kennis over de wereld daar omheen voor zowel het KDV als de BSO;
 • Los het tijdschrift KIDSTUF met informatie over spullen, inrichting, boeken, materialen en cursussen.  
 • Toegang tot het omvangrijke archief van KIDDO (meer dan 400 artikelen!) via Kinderopvangkennis.nl.  (bestaande abonnees ontvangen binnenkort een mail met instructies)

Je krijgt ook

Over KIDDO
KIDDO is hét vakblad voor pedagogisch professionals werkzaam in kleinschalige vormen en grote organisaties, medisch kinderdagverblijven, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en integrale kindcentra. Ook professionals in een jeugdzorginstelling, gezinshuis of crisisopvangcentrum vinden in KIDDO pedagogische diepgang, praktische toepassingen en activiteiten. Het begeleiden van kinderen en een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling is een grote verantwoordelijkheid. Op alle pedagogische aspecten van deze verantwoordelijke baan kan KIDDO nu nog beter ingaan. 

Word abonnee of bestel een los(se) nummer(s). 

Bij afname van meerdere exemplaren is er een staffel korting

 • Vanaf 10 ex:  9,95
 • Vanaf 50 ex:  7,95
 • Vanaf 100 ex:  6,95
 • Vanaf 500 ex : 5,95
 • Vanaf 1000 ex:  4,95

  Voor bestellingen vanaf 10 ex: mail deze, met vermelding van uw adres aan ons hier. Losse exemplaren bestel je hier.
 • Abonnees krijgen het blad automatisch toegestuurd. 
   
Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]