Geef een prentenboek cadeau

De leesbevorderingscampagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken.
Geef een prentenboek cadeau


Het prentenboek van 2020 is Woeste Willem van Ingrid & Dieter Schubert en ligt vanaf 12 juni in de boekhandel voor € 2,50. Net als afgelopen jaren hebben is er een gratis pretpakket voor het onderwijs en de kinderopvang. Er zullen heel wat Woeste Willem-feestjes worden gevierd! 

Woeste Willem
‘En nu opgehoepeld’!, brult Willem. Frank begint te rennen.
‘Tot ziens!’ roept hij over zijn schouder.
‘Alstjeblieft niet,’ mompelt Willem.
Willem is een humeurige en mopperende zeerover, maar met het jongetje Frank sluit hij vriendschap en aan hem vertelt hij al zijn avonturen.
 
Onderwijs & kinderopvang
Voor de scholen en kinderopvangorganisaties die nog niet aan de slag zijn met de actie en graag meer informatie willen, kunt u hier de onderwijsbrochure downloaden. Samen zorgen we er immers voor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken!
Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]