Webinar Kinderen met opvallend gedrag

In elke groep zitten kinderen die zich anders gedragen dan andere kinderen en ‘opvallend gedrag’ vertonen. Gedrag dat nieuw voor je is. Gedrag dat je verrast. Gedrag dat je voor de vraag stelt: Wat wil dit kind mij duidelijk maken?
Webinar Kinderen met opvallend gedrag

 

Niet zo gek op zich, aangezien elk kind uniek is. Gedrag is objectief en subjectief in hetzelfde moment. Het gedrag zelf is feitelijk, maar waar de één zich aan stoort of zich geen raad mee weet, kan voor de ander normaal of makkelijk zijn om mee om te gaan.

Hoe ga jij om met gedrag dat je als lastig ervaart? 

Deze training neemt de pedagogisch medewerker bij de hand en biedt hem/haar handvatten, werkvormen en materialen om kinderen met ander of opvallend gedrag te helpen. Zowel individueel als de groepsdynamiek zijn belangrijk. Je krijgt niet alleen zicht op wat kinderen willen vertellen met hun gedrag, jouw eigen gedrag heeft ook invloed op het gedrag van kinderen en je collega’s.

Docent
Hans Götze is sinds 1990 werkzaam met kinderen ouders en andere betrokkenen. rainer/speltherapeut/wandelcoach Hans Götze speelt in op je nieuwsgierigheid, talenten en competenties, waardoor je die op een bewuste manier kan inzetten in de omgang met gedrag. 

Meer informatie 

 

Klantervaringen

"De cursus was in zijn geheel op alle punten goed en heeft mij veel geleerd."

"Het samen sparren, andere kijk op situaties."

"De hele cursus. Als een rode draad liep je 'eigen handelen' door alles heen. Mooi! Goede visie en uitleg!"

"Aan de nieuwe inzichten en inspiratie die ik heb opgedaan."

 
Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]