Op de cover: Zoë (6)

Elisa Rodrigues (34) is pedagogisch medewerker bij buitenschoolse opvang De Grote Vos van Forte Kinderopvang. ‘Mijn werk geeft mij zoveel voldoening. De liefde die ik van kinderen terugkrijg, geeft mij zoveel kracht. Na mijn werk barst ik van de energie!
Op de cover: Zoë (6)

Bij Forte worden pedagogisch medewerkers erg betrokken bij de organisatie. We hebben genoeg inbreng, waardoor we goed kunnen inspelen op wat de kinderen en wijzelf nodig hebben.
Onze locatie is gevestigd in een basisschool, waarmee we nauw samenwerken. We hebben ook goed contact met de ouders: we houden hen op de hoogte van de activiteiten van hun kind. Voor kinderen die extra zorg of begeleiding nodig hebben, én hun ouders, zetten we nét dat stapje extra, waardoor ook zij een fijne tijd bij ons hebben. Dat komt door de goede sfeer en collegialiteit die er is. Onderling vullen wij elkaar goed aan.
Elke dag is anders. We bieden veel activiteiten, geven kinderen de gelegenheid hun energie kwijt te raken na schooltijd, creëren gezelligheid en ontspannen eetmomenten, luisteren naar de verhalen en probleempjes van de kinderen... En tussendoor gebeurt er van alles! Ik moet regelmatig improviseren. Dat is logisch met zoveel mensen. Daardoor loop je wel eens achter de feiten aan. Maar ik blijf mezelf ontwikkelen door het grote aanbod trainingen en cursussen dat Forte aanbiedt, die ik dan weer in mijn werk kan toepassen!
Op de foto staat Zoë, een lief meisje van 6 jaar. Ze heeft veel vaste vriendinnetjes om zich heen. Ze weet goed wat ze wil, en speelt ook graag samen. Ze is dan ook erg behulpzaam en creatief!’


 

Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]