Redactioneel KIDDO 2 (2020) Belangrijke baby's

Eind oktober bracht ik ons derde kind voor de eerste keer naar de babygroep van het kinderdagverblijf. En ook al was ik al bekend met deze groep en de meeste leidsters, ik was opnieuw onder de indruk van het warme bad waarin Sarah terechtkwam.De persoonlijke afstemming en oprechte betrokkenheid maakten haar start in de opvang prima.
Redactioneel KIDDO 2 (2020) Belangrijke baby's


En dat is natuurlijk Sarah wordt de hele dag begeleid door professionele dames die weten waar ze het over hebben. Die weten wat ons kind en haar mede-baby’s nodig hebben voor hun welbevinden, voor hun ontwikkeling, voor het beleven van een vrolijke en ontspannen dag om daarna weer blij mee naar huis te gaan.

En precies hierom heb ik bijna veertien jaar dit vakblad gemaakt. Ik kon met KIDDO voor deze professionals mijn steentje bijdragen aan hun werkplezier en vaardigheden. En niet te vergeten ook aan de kinderen, die met hun tijd in die kinderopvang een goede basis legden voor de rest van hun leven.

Ik maakte met een inspirerende club mensen artikelen waar ik achter stond, waar ik blij van werd, waarmee we naar ons gevoel de kwaliteit van de kinderopvang naar een hoger plan tilden. Nu, drie kinderen en héél veel KIDDO’s verder, merkte ik dat het jasje niet meer past. Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan en om ook door te gaan met mijn ontwikkeling. Daarom een welgemeend dank, dank, dank aan al die mensen met wie ik jarenlang mocht werken om een fijn tijdschrift voor een fijne doelgroep te maken. Ik hoop dat iedereen zich persoonlijk aangesproken voelt, want de lijst met namen is láng!

Ik sluit af met een bijzondere editie, die toevallig ook in het teken staat van baby’s. Op 24 maart is het weer tijd voor het Babycongres, waar we heel veel van die gemotiveerde babyleidsters zullen ontmoeten. Een heerlijke dag waarop zij opnieuw hun kennis vergroten om zo nog beter te kunnen zorgen voor die allerkleinsten. In deze KIDDO alvast een paar artikelen als voorproefje van het congres. Met dit keer op de cover mijn belangrijkste bijdrage aan dit nummer :-) Ik wens jullie, de kinderopvang én KIDDO het allerbeste!

Liefs,

Jessica Crezee (Hoofdredacteur Nederland)

Lees hier het hele nummer en word abonnee! 

Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]