Sportibox, verrijdbare sportmateriaalkist perfect voor pleinspelen

Voor de ontwikkeling van een kind is het superbelangrijk om voldoende te sporten, bewegen en (buiten) te spelen. De BSO is bij uitstek een plek waar kinderen dagelijks de ruimte hebben hiervoor. Sportdocent is graag tegelijkertijd op alle buitenschoolse opvanglocaties in Nederland aanwezig om sport en spel te organiseren. Helaas is dat niet mogelijk, maar daar heeft Sportdocent wat op gevonden: de Sportibox!
Sportibox, verrijdbare sportmateriaalkist perfect voor pleinspelen


De Sportibox is een verrijdbare sportmateriaalkist, gevuld met een heleboel sport- en spelmateriaal voor op het plein van de BSO. In de Sportibox zitten tevens 24 tot 40 activiteitenkaarten, waarmee uw BSO-kinderen zelfstandig activiteiten buiten op het plein kunnen organiseren. De Sportibox zelf is een materiaalkist van hoge kwaliteit. Bovendien is er in de Sportibox Zilver en Sportibox Brons voldoende ruimte om het sport- en spelmateriaal waarover u al beschikt op te slaan. En zijn de materialen in de Sportibox na verloop van tijd stuk, kwijt of aan vervanging toe? Dan doet u simpel een verzoek tot nabestellen, waarmee u binnen no-time weer voorzien bent van het beste materiaal! Speelmethode ‘kleurenspelen’

Onze beweegprofessionals hebben zorgvuldig gekeken welke buitenactiviteiten geschikt zijn voor de buitenschoolse opvang. Hierbij zijn we uitgegaan van de zogeheten kleurenmethode, die is ontwikkeld door gedragsdeskundige Erik Boot. Deze methode stimuleert een sociaal veilige ontwikkeling, waarbinnen sport- en beweegactiviteiten kinderen in staat stellen zichzelf te ontwikkelen.

De methode bestaat uit:
- Samen met elkaar: leren elkaar te helpen;
- Tegen elkaar: leren om sportief te zijn en elkaar met respect te behandelen;
- Na elkaar: leren om geduldig op je beurt te wachten;
- Naast elkaar: leren om jezelf uit te dagen.

 

Klik hier voor meer informatie!

Menu

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen![ ADVERTENTIE ]